March 4, 2019

Career

Cargadoor – Customer service medewerker Im- en Export (m/v) – Fulltime.


Nirint Shipping is per direct op zoek naar gemotiveerde kandidaten, met enige jaren werkervaring, welke energie krijgen van klant contact en continue streven naar verbetering van onze dienstverlening.

Organisatieomschrijving
Je komt te werken in het team van onze documentatie afdeling op ons kantoor in Barendrecht. Nirint biedt een 2-wekelijkse lijndienst aan vanaf Rotterdam en Bilbao naar de Antillen, Cuba en Canada en een semi-lijndienst vanaf China naar het Caribische gebied. Nirint onderscheidt zich door multi-purpose transportdiensten aan te bieden, wat inhoudt dat zowel containers, stukgoed als rollend materiaal geboekt kan worden.
Op kantoor heerst een informele sfeer en een no-nonsense mentaliteit.

Functieomschrijving
Je bent in deze functie primair verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de verschepingsopdrachten en een luisterend oor voor onze klanten en je biedt hen een persoonlijke service. Door je kennis van logistiek in het algemeen en van scheepvaart in het bijzonder begeleid je
onze klanten en ben je voor hen hèt eerste aanspreekpunt alsmede voor onze dienstverleners zoals vervoerders, agenten en de terminal. Er zijn drukke dagen waarvan je niet in de stress raakt en je kunt taken goed scheiden en inplannen o.b.v. prioriteit. Je hebt je eigen takenpakket maar je overziet ook het werk bij je directe collega’s op de afdeling en kijkt niet weg als er werk gedaan kan worden.
Omdat je ervaring meebrengt komen vele processen op ons kantoor bekend voor waardoor het inwerkproces soepel en vlot verloopt.
Als je de juiste persoon bent op de juiste plaats groei je door naar de functie van teamleider en zal je inside sales taken verrichten.

Je taken zijn o.a. de volgende:
• Verantwoordelijk voor het invoeren en verwerken van verschepingen incl IMO ladingen.
• Contact onderhouden met klanten, douane, de terminal en logistiek dienstverleners.
• Controleren van douane- en transportdocumentatie zoals B/L’s, T1, CvO’s, ExA etc.
• Klant op de hoogte houden van hun zending.
• Zorgdragen voor een compleet transportdossier, inclusief facturatie.
• Meedenken in het verbeteren van onze dienstverlening incl het uitrollen van (IT) processen welke dit bereikt.

Wat vragen wij
• Afgeronde opleiding op hbo niveau richting logistiek of een afgeronde mbo opleiding met ervaring in bovengenoemde werkzaamheden.
• Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
• Werkervaring als expediteur is een pre.
• Ambitie om verder te groeien .
• Je werkt accuraat en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
• Je wilt succes bereiken en je ziet jezelf doorgroeien naar teamleider.
• Goede communicatieve vaardigheden en je werkt oplossingsgericht.

Wat bieden wij
Een fulltime functie, met als doel een vast dienstverband, bij een kleine rederij waar je met bijna alle facetten te maken krijgt van het bedrijf. Er wordt best wel veel van je gevraagd, maar hier staat een goede beloning tegenover. De sfeer op kantoor is informeel.
Het salaris, aantal vrije dagen is marktconform, er is een pensioenregeling. Tevens kun je in aanmerking komen voor een reiskosten vergoeding, het kantoor is moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Neem gerust een kijkje op onze website www.nirint.com en voor meer informatie kun je contact opnemen met Frank van Krimpen. 010-2249111 of via krimpen@nirint.com